My ultimate rich life | School assignment

Als ik rijk zou zijn weet ik precies wat ik zou kopen en doen.

Het eerste wat ik zou kopen is een design studio midden in New York City. Hier werk ik onder andere als freelancer onder mijn eigen merk.

 

Als het heerlijk weer is kan ik buiten zitten op mijn dakterras, hier kijk ik dan uit op de skyline van New York City. Werken en gelijkertijd inspiratie op doen.

 

Naast het harde werken heb ik ook een Summer House midden in Central Park. Hier kom ik helemaal tot rust. Geen deadlines, werk en stress. Alleen maar heerlijk uitrusten op mijn heerlijke lounge stoelen.

Natuurlijk moet ik hier ook zien te komen. Hiervoor heb ik een eigen privé jet. Deze heb ik in het klassiek zwart met mijn logo op de staart. Zo valt ie lekker op tussen al die andere privé jets die er staan.

 

 

 

* Sorry guys. This post is only in Dutch.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s