Update make-up products

It’s March already and spring is around the corner. This means that I change my make-up routine for the spring. I try to use less make-up in the spring and summer months than in the winter months.

Het is alweer maart en dat betekend dat de lente eraan komt. Dit betekend dat mijn make-up routine weer veranderd. Het lieft gebruikt ik zo min mogelijk make-up in de lente en zomer maanden. Wat Vitamine D opnemen en een beetje een tan krijgen is nooit verkeerd.

I still use Anastasia Beverly hills for my eyebrows and a new product for the redness in my face. I use the cc primer
anti-redness in the colour green from Hema. The redness disappears instantly when I use this primer.

Ik gebruik nog steeds Anastasia Beverly hills  voor mijn wenkbrauwen en een nieuw product voor mijn roodheid in mijn gezicht. Ik gebruik de cc primer anti-redness van de Hema. De roodheid verdwijnt meteen na het gebruik van deze primer.

I also use a new foundation the past month. the illuminating foundation in de color 02 rose from Hema. This colour match the colour of my neck precisely.

Ik gebruik sinds een maand ook een nieuwe foundation. De illuminating foundation in de kleur 02 rose van Hema. Deze kleur is precies de kleur van mijn nek en geeft een goede dekking op het gezicht.

And the last products that I use are bronzing powder from Hema and the highlighter from Catrice.

Daarnaast gebruik ik ook bronzing poeder, Hema,  voor een beetje contour en kleur in mijn gezicht en soms ligt aan de dag en outfit gebruik ik ook een beetje highlighter van Catrice.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s