Review Beauty Blender

The makeup sponge — which is hot pink and the shape and size of a small egg — is designed to be used wet. I’ve used the sponge dry to and I didn’t saw any difference.

De Beautyblender is een spons in de vorm van een ei. Met deze spons kun je diverse producten aanbrengen zoals concealers, foundation en poeders in zowel in vloeibare, creme- als poedervorm. Het spitse puntje is speciaal om product op kleine plekjes aan te brengen zoals je neusvleugels en rondom je ogen of om plaatselijk product aan te brengen. De grote kant maakt het aanbrengen over grote oppervlakten een eitje.

.

.

The beauty blender gives a air brush finish for your foundation or concealer.
I like the result from the beauty blender much beter and the use of a make-up brush.

De Beautyblender zorgt ervoor dat de dekking van de foundation behouden blijft of dat de foundation nog net iets makkelijker dekkender wordt. Niks op aan te merken dus. Hem nat maken of droog houden maakt qua dekking volgens mij niet zo veel uit.

.

.
Are there any cons from the beauty blender? Maybe a few small ones. He will break after 3 or 6 months  of use they say. I’m curious how long mine will live. Other con is Hygiene. People find it to much to clean this sponge every time after use.
.
Zijn er ook nadelen? Misschien een paar kleine. Hij gaat ooit eens kapot (volgens de fabrikant gaat hij zo’n 3 maanden mee, maar reviews zeggen dat hij het vaak 6 maanden tot een jaar uithoudt) het is niet heel hygiënisch als je hem niet elke dag reinigt en het nat maken vinden sommige mensen misschien een stapje te veel.
 .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s