Photoshoot in the snow

It has been a while since we have seen snow before Christmas. Everything looks like a winter wonderland. As soon as I saw all that white stuff  I grabbed my warmest coat, threw on my thickest scarf and grabbed my white gloves and ran outside for a snow shoot….

Na jaren hebben we eindelijk een keer sneeuw voor kerst. Alles lijkt meteen op een winters sprookje. En dat betekend dat ik meteen mijn warmste jas aan heb getrokken met mijn witte handschoenen en dikste sjaal. Het was zo hard aan het sneeuwen dat er totaal geen auto’s op de weg reden en kon ik voor een foto gewoon midden op de weg staan….

Coat by C&A
Gloves by Barts

Jas van C&A
Handschoenen van Barts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s