Beats by Dr Dre

Beats by dr Dre are for a few years in our street fashion. It’s a must have in the electronics.

Beats by dr Dre zijn al een aantal jaar te koop en ook nog in verschillende kleuren. 

I have the silver one. I am a earbuds person, I never thought much about headphones. So when I got this one I was curious how the music would sound and how comfortable he would be on my ears.

Ik heb hem in het zilver. Ik ben een oortjes persoon. Koptelefonen heb ik nooit echt veel aandacht aan gegeven want waarom zou ik als ik perfecte oordopjes heb? Toen ik deze binnen kreeg was ik ontzettend nieuwsgierig naar de kwaliteit van het geluid en hoe hij op mijn oren en hoofd zou zitten.

Qua sound he’s perfect! You don’t hear any sounds from around you through you music. But the comfort is something else. He is very stiff (can still change after use) and after a while hurt in other words I should really get used to headphones.

Qua geluid is hij ontzettend goed! Heerlijke bas en je hoort totaal geen geluiden van je omgeving door je muziek heen. Maar qua comfort op mijn hoofd is het wat anders. Hij is ontzettend stroef (kan nog veranderen na het gebruik) en gaat na een tijdje pijn doen aka ik moet ontzettend wennen aan een koptelefoon. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s