Disney’s Animal Kingdom 2017

The last day in Florida was in Disney’s Animal Kingdom. I was curious about this theme Parc, I’ve seen things online but it wasn’t what I’ve expected. It was beautiful!! The decoration in this Parc is so good. The vibe, animals, merchandise and rides are complimenting each other and fits the theme perfectly.

De laatste dag in Florida was in Disney’s Animal Kingdom. Ik was erg benieuwd naar dit park, ik heb natuurlijk al online gekeken wat ik kon verwachten maar wauw! Ze hebben dit park zo mooi gedecoreerd. De sfeer, dieren, merchandise en attractie passen echt allemaal bij elkaar en in het animal kingdom thema.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s