Fluff N° 27 + 28

My obsession with fluffs is still going strong. Everytime I see one I can’t resist. Like these two cuties. My favorite animal is a bunny and I always want a cat  so when I saw these I grabbed them and ran to the register.

Mijn obsessie met fluffs is nog steeds groot. Elke keer als ik er één zie kan ik het niet laten. Deze twee zijn zo schattig! Mijn favoriete dier is een konijn en ik wil al heel lang een poes dus toen ik deze zag hangen twijfelde ik geen moment. Ik pakte ze en rende meteen naar de kassa.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s