My week in pictures

Another week has gone by, the time is going so fast. Wanna see what I have done this past week? Then take a look.
Weer een week die voorbij is gevlogen. De tijd gaat zo snel! Ben je benieuwd wat ik deze week heb gedaan en gezien? Neem dan een kijkje in deze post.


A new very awesome shirt. I really like the word California in pink cursive lettering. It’s really a summer t-shirt.

En nieuw onwijs leuke shirt. Ik vind vooral het woord California in de kleur onwijs leuk! 


I found my wolf patch again. I bought this one two years ago in Washington D.C and I fel in love. 

Ik heb mijn wolf patch weer gevonden. Deze heb ik twee jaar geleden in Washington D.C gekocht. Ik werd meteen verliefd op deze.

After a long and very hard day we went for Ice Cream. I had two scoops of watermelon. This flavour is my favorite in the summer.

Na een zware en lange dag zijn we een ijsje gaan halen. Ik had twee bolletjes in de smaak watermeloen. Deze smaak is mijn favoriet in de zomer.

In Batavia stad was a whole flower wall. I couldn’t resist and took a picture, I love these walls.

In Batavia stad was een muur die helemaal versierd was met bloemen.  Ik kon het niet laten om een foto te maken, ik houd van zulke muren.


Arm candy of the day. I love tot stack jewelry in the summer. The colours and details, hou van show it without these long sleeves.

Arm candy van de dag. Ik vind het geweldig om aantal sieraden tegelijkertijd te dragen in de zomer. Met die leuke kleurtjes en designs. Je hebt nu niet die irritante lange mouwen die in de weg zitten om jouw arm candy te laten zien.I visited the Primark for 5 minutes and saw this one from “Beauty and the Beast” I have seen him online a few times. I liked him but I don’t what I would do with it if I bought him so I took a picture and leeft the shop.

Ik heb snel even een bezoekje gebracht aan de Primark en zag ik deze leukerd. Ik heb hem een paar keer online zien voorbij komen en nu dan eindelijk in de winkel. Ik wist niet wat ik met hem zou moeten doen als ik hem zou kopen dus heb ik een foto genomen en de winkel verlaten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s