NY baseball cap

Baseball caps are growing on me. Years I always had the thought that baseball caps don’t fit me. And now I have a growing collection of them.

I already own a LA nba baseball cap and I really want a NY too. I regret that I haven’t bought one in New York 2 years ago. So when I saw a shop in my hometown who sells these baseball caps I was so happy! I really love this light grey colour, you can wear him in summer and winter. This makes me happy because we have more winter/fall weather than summer/spring here in the Netherlands.

Baseball petjes worden steeds leuker vind ik. Jaren heb ik de gedachten gehad dat baseball petjes mij niet stonden. Dat ik het gezicht er niet voor heb. En nu is mijn collectie ontzettend hard aan het groeien. 

Ik heb al een NBA petje van LA, een zwarte, in mijn collectie maar daarnaast wou ik ook een NY petje erbij. Ik heb ook veel spijt dat ik deze 2 jaar geleden niet in New York zelf heb gekocht. Dus toen ik de winkel in stad zag en zag dat ze deze petjes verkochten was ik zo blij! Ik rende er meteen naartoe en pakte deze licht grijze NY variant. Deze kan je in de zomer en winter dragen en dat vind ik zo prettig. Vooral omdat in Nederland het meer winter/herfst weer is dan zomer/lente. (;

Here are my last baseball caps post: 1 and 2
Hier zijn mijn andere posts over baseball caps: 1 en 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s