LA baseball cap

In my last baseball cap post you saw that I have 2 favorite ones. A blue Polo Ralph Lauren one and a white with gold details from the Goorin Brothers. When I was in Disneyland Paris a few weeks back I saw these baseball caps. I wanted one for such a long time.  LA is on my travel bucket list. Now I only want the NY one and my collection is complete.

In mijn laatste baseball cap post zag je dat ik twee favorieten baseball petjes heb. Een blauwe van Polo Ralph Lauren en een witte met gouden details van de Goorin Brothers. Toen ik in april in Disneyland was zag ik deze petjes in een winkeltje. Zo’n pet stond al heel lang op mijn must-have lijstje dus ik kon hem niet laten liggen daar. Ik heb de zwarte LA gekozen omdat iLA op mijn reis bucket list staat en ik vind de design gewoon geweldig. Nu nog de NY erbij en mijn collectie is compleet.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s