Shopping haul Disneyland Paris 2017

Plush Angel, the friend of Stitch, she is so soft! I saw her first a year ago in the shops and I didn’t bought her. Now I got her as a present. She’s gorgeous.

Angel, het vriendinnetje van Stitch, als knuffel. Ze is zo zacht. Ik heb haar vorig jaar voor het eerst gezien in de winkels en heb ik der niet gekocht. Een jaar later heb ik haar als cadeau gekregen. Ze is zo mooi!

When we opened our hotel room door we saw Nemo on our bed. We got him as a present from the hotel we were staying in. He has such a cute face and expression.

Toen we de hotel kamer deur opende zagen we Nemo op onze bed. We hebben hem cadeau gekregen van het hotel waarin we verbleven. Hij heeft zo’n leuke uitdrukking op zijn gezicht.

The past few months I am obsessed with baseball caps and when I saw this one I wanted him. I did not have a black baseball cap yet and I needed one. In the shop I needed to decide which I one I wanted, the LA one or the NY one.  Hard decision. I decided on the LA one.

De afgelopen paar maanden ben ik helemaal weg van baseball petjes. Toen ik deze zag moest ik hem hebben. Ik had nog geen zwarte in mijn collectie en ik had er echt een nodig. In de winkel moest ik nog wel beslissen welke ik wou, de LA of de NY. Moeilijke beslissing maar uiteindelijk is het de LA geworden.

Disney is heading in a new path with their merchandise. Minnie the Parisien is a collection for the grown up girls. It’s modern and classy, you can wear it back home and doesn’t scream Disneyland! I love this black head from this collection, you can change the pin.

Disneyland gaat een nieuwe weg in met hun merchandise. Minnie the parisien is een collectie voor de volwassener meiden. Het is modern en klassiek, je kan het gewoon thuis dragen en schreeuwt geen Disneyland! Ik houd van deze zwarte cap, je kan de pin veranderen in wat jij wilt en hij zit ook nog eens heerlijk.

I never leave Disneyland without keychains. TsumTsums are very populair right now. You have the stuffed animals, backpacks, iphone cases and now keychains. I bought Minnie Mouse and Eeyore from Winnie The Pooh. In Disney Village they have a lego store. There I saw this BB-8 keychain. I love BB-8. It’s my favorite character from Star Wars.

Ik verlaat Disneyland nooit zonder sleutelhangers. TsumTsums zijn nu heel erg populair in Disneyland. Je hebt ze als knuffels, rugtassen, Iphone hoesjes maar nu ook als sleutelhangers. Ik heb Minnie Mouse en Eeyore van Winnie de Pooh. In Disney Village hebben ze een lego winkel. Hier heb ik deze schattige BB-8 sleutelhanger gezien. BB-8 is mijn favoriete karakter van Star Wars.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s