New Bag

I was looking for this bag for so long! I can’t remember when I started the search for this one. I saw people wearing this bag and I always said to myself I want a bag like that. So when I saw this beauty in the store and in the sale I totally bought it.

Ik ben al zo lang op zoek naar zo’n tas echt niet normaal. Ik kan zelfs niet herinneren wanneer deze zoektocht begonnen is. Elke keer als ik iemand met zo’n tas zag zei ik altijd tegen mijzelf als ik er een vind dat ik hem meteen koop. Toen ik deze tas zag was ik meteen verliefd en gekocht hem meteen.

Wearing the bag on a sunny day.

Hier draag ik de tas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s