Fluff N° 25

I am looking for a bordeaux fluff for ages. I love the dark red colour, it can go with every outfit, season and weather. I finally found one, a medium ball of bordeaux fluff on a gold chain. I love it! So N° 25 is a fact.

Ik ben al eeuwen aan het zoeken naar een bordeaux fluff. Ik houd van de donker rode kleur, deze kan bij elke outfit, seizoen en weer. En eindelijk naar eeuwen zoeken heb ik er een gevonden. Een medium bolletje bont aan een gouden ketting. Ik ben verliefd. Dus  N° 25 is een feit.

I purchased my fluff in a leather shop in my hometown. Here you see him in the bag after I purchased him.

Ik heb deze fluff gekocht in de leren winkel in mijn stad. Hier zie je hem in de tas net toen ik hem heb gekocht.

Here you see the size in my hand. I love it!

Hier zie je de maat van mijn fluff vergeleken met mijn hand. Ik houd ervan.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s