Unicorn Keychain 

Walking to the register of Primark I saw a whole wall full with pink and white unicorn Keychains. They have these big pink eyes and glitter horn on their head. I couldn’t resist so I bought One for me and my little sister.

Lopend naar de kassa van de Primark om af te rekenen zag ik een heel rek vol met roze/witte eenhoorn sleutelhangers. Deze hebben zulke grote roze ogen met een roze glitter hoorn op hun hoofd. Ik kon deze niet laten hangen dus als een klein kind kocht ik er één voor mij en mijn zusje. Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s