Snow bunny 

2 weeks ago I saw this fluff nut didn’t bought him because I wasn’t so sure. I had 3 bunnies already so why another one? So I took a picture and wakker away. After 1,5 weeks I stil have this bunny FLUFF stuck in my head. I liked how the head is tucked in the FLUFF. It’s really a snow bunny. I made up my mind and went back to the shop to get my snow bunny and I have no regrets.

2 weken geleden ben ik een winkel ingedoken en zag ik deze sleutelhanger hangen. Een sneeuwwit konijntje die vrolijk naar je kijkt. Ik had hem in mijn handen en dacht nog ik heb al 3 konijnen in mijn collectie, zal ik deze dan wel of niet doen? Twijfelend nam ik een foto en liep ik de winkel uit. Na anderhalve week had ik deze FLUFF nog steeds in mijn hoofd. Ik ben na anderhalve week terug gegaan naar de winkel om het sneeuwwit konijntje te bekijken en nog eens goed er over na te denken. Binnen 5 minuten heb ik besloten om hem toch mee te nemen en ik heb geen spijt. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s