Fluff Collection

My fluff collection keeps growing and growing. Now with 19 fluffs I need to stash them somewhere to keep them beautiful and of course fluffy.

Last, I found an old earring rack that I no longer use. Using little hooks I hang my fluffs to the rack. Of course they don’t fit all on this small rack, so I created a sort of dreamcatcher. A wooden heart with Christmas lights wrapped around it. This one I use for my long/big fluffs. Due to being at the very bottom it looks like a dreamcatcher.

Mijn fluff collectie blijft maar groeien en groeien. Nu met 19 fluffs moet ik ze toch ergens netjes opbergen waar ze mooi blijven maar ook lekker fluffig.
Laatst vond ik een oud oorbellen rekje die ik niet meer gebruik. Met behulp van kerstballen haakjes, kan je vinden bij de Intratuin, hang ik mijn fluffs aan het rekje. Natuurlijk passen niet al mijn fluffs op dit kleine rekje, dus heb ik een soort van dromenvanger gemaakt. Een rieten hart met kerstlampjes er om heen gewikkeld. Hieraan hang ik vooral mijn grote/lange fluffs op. Doordat ze helemaal onder aan het hart hangen lijkt het net op een dromenvanger. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s