Light Hands

Christmas season is beginning and that means decorating!! All the christmas lights are coming back. I am obsessed with christmas lights, I have them in my room through the whole year. So when I turned one on in my hand I got an idea. I tied my hands together with christmas lights. The effect and image is so cool.

Het kerst seizoen is toch echt begonnen en dat betekend je huis in kerst sfeer versieren. Ik ben dol op kerst lichtjes, eigenlijk te dol. Ik heb ze het hele jaar door in mijn kamer hangen. Ik had een een paar lampjes in mijn hand en deed deze aan, toen ik zag hoe het eruit zag op had ik opeens een idee. Mijn handen aan elkaar gebonden met de kerst lampjes. Het effect en beeld is ontzettend gaaf!

img_2603

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s