Monster Bag

It watches you, he pokes big tongue out to you and is a little big grumpy meet my new monster bag. I walked into the shop and Immediately we had I contact.

It’s a small bag with one compartment. So I only carry my essentials and not stuff that I don’t use through the day.

Het kijkt je aan, hij steekt zijn tong uit en kijkt ook niet echt vrolijk naar je, ontmoet mijn monster tas. Ik liep de winkel binnen en we hadden meteen oogcontact. 

Het is een klein tasje met één groot vak, dus ik moet echt gaan leren om de belangrijke essentials mee te nemen en niet onnodige dingen. 

I never liked small bags for years. You couldn’t do anything with them, my stuff never fits. I only used a clutch or small bag during the holidays but that was it.  And now I am persuaded by this monster. We’ll see how I do it.

Ik hield jaren lang niet van kleine compacte tasjes. Je kon er niks mee, zelf mijn portemonnee past niet in zo’n klein tasje. Ik gebruikte er alleen een tijdens de feestdagen maar daar bleef het dan ook bij. En nu ben ik overgehaald door deze monster. We zullen zien hoe ik het vol houd.

schermafbeelding-2016-11-17-om-15-26-39

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s