Boxer braids for short hair

Since May this year I’m growing out my pixie haircut. So you get in the awkward stadiums when you hair is the worse! All you want to do is to put your hair in a messy ponytail or bun, but with all those short hairs it doesn’t want to stay. After trying for months I finally can wear boxer braids. What a relieve is this, when you I have a bad hair day I just do boxer braids and I can go all day.

Sinds mei dit jaar laat ik mijn pixie cut uitgroeien. Hierdoor kom je vaak in de awkward stadiums waar je haar niet wilt meewerken en ook niks leuk staat. Met een slechte haardag wil je alleen maar je haar in een paardenstaart of knot doen maar zelfs dit blijft niet zitten hoe jij dat wilt. Na maanden oefenen heb ik eindelijk de boxer braids onder de knie. Met veel bobbypins en een bus haarlak kan ik de hele dag door zonder dat het uitzakt of niet mooi meer zit. Ik draag het nu al 3 dagen achter elkaar en ik ben nog steeds verliefd op deze haarstijl!

img_2221

2 thoughts on “Boxer braids for short hair

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s