Colour of the day | Bordeaux Purple

Finally I can wear dark colors again. I love bordeaux, grey, black, brown and of course navy blue. You can wear it with smokey eyes, dark lips or just both at the same time. This week I was in a fall mood. I wore my bordeaux hat with my FLUFF No 15 and ate purple grapes. If that’s coincidence then I don’t know.

Eindelijk kan ik weer donkere kleuren dragen. Ik houd van de kleuren bordeaux, grijs, zwart, bruin en natuurlijk navy blauw. Je kan bij deze kleuren natuurlijk smokey eyes dragen, donkere lippen of gewoon allebei tegelijker tijd. Ik droeg deze week mijn bordeaux hoed, FLUFF No 15 en at ik ook nog eens paarse druifjes. Als dat geen toeval is dan weet ik het ook niet meer.  


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s