FLUFF N° 16

N° 16 welcome in the family. This fluff is a combination of summer en fall colors. You can wear this one all year round. It’s a multiple season fluff. I’ve got him from Zara, I’ve found him on their website en was immediately in love. I never buy something online, I always want to see it in real life. So I went to their store and he didn’t disappoint. He is bigger than I thought, he is soft and the colors are the colors are nice and bright and present.

N° 16 welkom in the fluff familie. Deze fluff is een combinatie van zomerse en herfst kleuren. Deze kan je het hele jaar door dragen. Een multiple season fluff. Ik heb hem van de Zara, ik zag hem op de website en was meteen verkocht door de kleuren. Zelf koop ik amper dingen online dus ben ik naar de winkel gegaan om te kijken hoe die er in het echt uit ziet. En hij viel totaal niet tegen, ik had hem een stuk kleiner verwacht dan dat ie is, hij is heerlijk zacht en die kleuren zijn ook lekker fel en aanwezig. 

N° 16 in action.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s