F L U F F | N° 14 – N° 15

Well hello N° 14 & N° 15, welcome to the family! I know I know two more?? Yeah… it was love at first sight (just like the other 13). What I love about these two are the colors. The real fall colors, dark blue and purple!

Wel hallo N° 14 & N° 15, welkom in de familie! Ik weet het, weer twee erbij? Het was liefde op het eerste gezicht, net als de andere 13 stuks die ik al heb. Waar ik verliefd op werd waren de kleuren, donker paars en donker blauw. De herfst kleuren! Ik kon ze gewoon niet laten hangen. 

fluff-15

fluff-14

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s