Vancouver Aquarium

In Stanley Park, Vancouver is an aquarium. The aquarium has all kinds of animals/reptiles like jellyfish, all kinds of fish, sea lions, otters, beluga’s, dolphins, frogs, rays and many more. They have so much information on every wall, how you can help change the climate especially the North Pole.

One thing that’s really cool to do in the aquarium is touching rays. The first time touching them was so weird, their skin is ice cold and slimy but those animals are so cute. Every time they come back to you for another gentle touch of your hand.

In Stanley Park, Vancouver staat een aquarium. Het aquarium heeft allerlei soorten dieren/reptielen zoals: kwallen, allerlei soorten vissen, zeehonden, zeeleeuwen, otters, beluga’s, dolfijnen, kikkers, roggen en nog veel meer. Ze hebben overal informatie staan over hoe je het klimaat kan redden en dan met hoofdzaak de Noordpool. 

Wat ook ontzettend gaaf is, is dat je roggen kan aaien. De eerste keer voelt zo raar. Het lichaam is zo koud en slijmerig maar het zijn zulke leuke beestjes. Ze blijven terug komen, het lijken wel echte grote knuffel beestjes. 

Ik touching rays
Me touching Rays. | Hier aai ik roggen
Clownfish
Clownfish
jellyfish orange
Jellyfish | Kwallen
kwal
Jellyfish | Kwal
Ray
Ray | Rog
turtle
Turtle | Schildpad
fish
Fish | Vis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s