Product photography | May 20th

For my college project I’m designing my own book. Therefore I need photo’s of the subjects I’m writing about. No sooner said than done. I got all my make-up, perfume, jewelry, books and of course my glasses and took them to my own made “photo-studio.” It was a warzone!

Voor mijn opleiding ben ik mijn eigen boek aan het ontwerpen. Daarvoor heb ik wel foto’s nodig voor de onderwerpen die ik ga bespreken in mijn boek. Zo gezegd zo gedaan. Ik pakte al mijn make-up, parfum, sieraden, boeken en natuurlijk mijn brillen naar mijn eigen gemaakte “foto-studio.”

foto 7 foto 6 foto 5 foto 3 foto 2 foto 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s