Trying out my Action Cam!

Last saturday I bought the Sony HDR-AS50 Action Cam. A small black camera with a waterproof case around him. On monday I did my 30 minute walk and bought my Action Cam with me. I felt like a vlogger, everyone was looking at me. Back home I hooked my Action Cam to my laptop to import the videos. And they are very good! You don’t see that I’m walking, it’s not shaking and it’s soo focused. I am already in love!
Here under you can see the video’s and see it yourself!


Afgelopen zaterdag heb ik de Sony HDR-AS50 Action Cam gekocht. Een klein zwart cameraatje met een waterdichte hoes erom heen. Dus maandag meteen een half uurtje lopen en mijn cameraatje mee. Ik voelde me net een vlogger, iedereen keek me na. Toen ik de beelde terug keek was ik onder de indruk. Je ziet amper dat ik loop, het beeld trilt niet en is ook nog scherp. Echt een aanrader!!
Hieronder zie je de video’s en beoordeel zelf.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s