Lips ♥ Lipstick

When I go outside I always have a colour on my lips. When I’m not wearing a lipstick I feel naked. I started wearing lipstick over a year ago. When I was younger I never liked wearing lipstick. While eating and drinking it will vanish so it will be a waste to even wear lipstick. Now I got it under control. You learn how to eat and drink while wearing lipstick.

So with the months my lipstick collection grows bigger and bigger. It started with a pink and dark purple lipstick from Yves Rocher. Now I have lipsticks from MAC, Chanel, Kat Von D, Maybelline, Hema and BE. From matt to shine, I have them all.

Like every girl I have my favorites of the month. I wear 4 colors the most these past few weeks. Lolita, Spicy, Vogue and Speechless from BE. When you apply the lipstick it’s “wet”. After a few minutes it feels like a matt lipstick but it’s not. Matt lipsticks dry out your lips, these ones from BE moisturizes your lips.

Als ik naar buiten ga heb ik altijd een kleurtje op mijn lippen. Zonder lippenstift voel ik me “naakt”.
Ik begon een jaar geleden lippenstift te dragen. In mijn jongere jaren vond ik lippenstift maar zonde, het verdwijnt toch als je eet en drinkt en dan nog bijwerken, te veel werk voor een jong meisje dacht ik. Als je elke dag lippenstift draagt krijg je het wel door hoe je moet eten en drinken. 

Elke maand komt er wel een nieuw kleurtje erbij. Het begon met een donker paarse kleur van Yves Rocher. Daarna kwam de volgende al snel en zo bleef mijn collectie groeien. Ik ben nu eigenaar van lippenstiften van de merken; MAC, Chanel, Kat Von D, Maybelline, Hema en BE. Van glanzend tot matt, ik heb ze allemaal. 

Net als elk meisje heb ik elke maand mijn eigen favorieten. De afgelopen weken zijn de 4 kleuren van BE mijn favorieten. Lolita, Spicy, Vogue en Speechless. Als je ze aanbrengt geven ze een soort “nat” gevoel. Niet zoals een matt lippenstift. Na een paar minuten voelt het als matt/glanzend. De lippenstift blijft lang zitten en is van goede kwaliteit. Het droogt niet je lippen uit.

IMG_0838My favorites on a row. Vogue, Speechless, Lolita and Spicy.
Mijn favorieten op een rijtje. Vogue, Speechless, Lolita en Spicy.

IMG_0856The packaging is clean. Matt black with white letters.
De verpakking is elegant. Matt zwart met witte letters.

IMG_0855Vogue is an light color purple. It’s the perfect color for spring time.
Vogue is een lichte kleur paars. Deze kleur is perfect voor de lente.

IMG_0857

The lipstick self is also in a square matt black packaging.
De lippenstift zelf zit in een vierkante matt zwarte verpakking.

IMG_0861

Speechless is a perfect red color. It’s not to light or dark. The color is in between light and dark. A classy red.

Speecless is een perfecte rode kleur. Hij is niet te licht of te donker. Deze kleur ligt precies in het midden. Een klassieke rode kleur.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s