Frozen Misty Morning

9 am outside in the cold taking pictures. Numb fingers, runny nose and trembling legs, you do everything for a good picture. Even 15 minutes out in the cold. The temperature is below zero the past few days and that means that it freezes. Everything becomes white by the ice. This gives a really nice effect, for example white spider webs.


9 uur s’ochtends in de kou foto’s aan het maken. Gevoelloze vingers, een lopende neus en trillende benen, je doet alles om een mooie foto te maken. Zelfs een kwartier in de kou staan. De laatste paar dagen vriest het hier, door de kou en mist krijgt de natuur een ijslaagje over zich heen. Dit geeft een heel mooi effect bij bijvoorbeeld spinnenwebben.

  
  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s